Pengendali Utama Blog Keluarga Bahagia

Pasir Gudang, Johor, Malaysia

Informasi KB

SELAMAT DATANG. UNTUK MENDAPATKAN PAPARAN YANG LEBIH BERMUTU, BLOG INI SESUAI DILAYARI MENGGUNAKAN MOZILLA FIREFOX DAN JIKA TERDAPAT KESULITAN, SILA MAKLUMKAN KEPADA KAMI. HARAP MAKLUM.

Info Solat KB

~Ruangan Chit-chat @ KB~

Adakah anda bersetuju, Matematik dan sains diajar dalam Bahasa Inggeris?

Ronde-ronde Cuti Sekolah - Part 1

Rabu, Disember 10 4 Komentar

Assalamualaikum dan salam sejahtera...


Diketika ini kami sekeluarga berada di daerah Rembau, berhenti rehat seketika untuk makan tengahari dan solat zohor.Kami bertolak tadi dalam pukul 9 pagi. Perjalanan dari kampung(Batu Pahat) ke kuala Lumpur masih ada separuh lagi. Saya sengaja memilih untuk tidak melalui lebuhraya utara selatan bagi menikmati suasana kampung bila melalui jalan dalam.... Perkembangan selanjutnya selepas ini....

~Muka-muka lapar ketika berhenti di Rembau...~

Lebih kurang tepat pukul 2 petang perjalanan ke Kuala Lumpur diteruskan, Seremban akan dilalui selepas ini... tak larat nak melalui jalan biasa...lagipun aku tidak begitu mahir selok-belok jalan dalam maka lebuhraya menjadi pilihan.

Lebih kurang pukul 3.15 petang, kami sekeluarga berda di KLCC. Sebenarnya aku tidak begitu mahir bila memandu di bandaraya besar seperti Kuala Lumpur nie.. Jadi untuk menghilangkan penat, tu yang melepak sekejap kat KLCC. So... beberapa gambar telah di sanpp ketika di KLCC..

~Kenangan KLCC 08~

Keluarga Bahagia

4 Komentar: to “ Ronde-ronde Cuti Sekolah - Part 1 so far...