Pengendali Utama Blog Keluarga Bahagia

Pasir Gudang, Johor, Malaysia

Informasi KB

SELAMAT DATANG. UNTUK MENDAPATKAN PAPARAN YANG LEBIH BERMUTU, BLOG INI SESUAI DILAYARI MENGGUNAKAN MOZILLA FIREFOX DAN JIKA TERDAPAT KESULITAN, SILA MAKLUMKAN KEPADA KAMI. HARAP MAKLUM.

Info Solat KB

~Ruangan Chit-chat @ KB~

Adakah anda bersetuju, Matematik dan sains diajar dalam Bahasa Inggeris?

Ole-ole Buat Anda Semua

Isnin, Disember 15 5 Komentar

Salam sejahtera buat semua....

Seperti yang anda sedia maklum, pada hari ini genap seminggu kami bercuti roda-ronda menziarahi beberapa buah negeri di Semenanjung Malaysia. Antara negeri-negeri yang sempat kami lawati ialah Melaka(walaupun hanya laluan sahaja), Negeri Sembilan (sempat makan tengahari di Rembau), Selangor ketika perjalanan menuju ke Kuala Lumpur, seterusnya negeri yang kaya dengan minyak iaitu Terengganu dan akhir sekali Pahang ketika menuju balik ke Johor.

Di kesempatan ini, kami ingin merakamkan terima kasih kepada rakan-rakan blog... kerana walaupun kami bercuti dan amat sukar untuk mendapatkan talian internet namun kalian tetap ada waktu meluangkan masa melawat blog Keluarga Bahagia(KB). Terima kasih buat kalian semua.

Jadi untuk menghargai lawatan kalian semua dan juga kepada pengunjung yang baru melawat blog Keluarga Bahagia ini...apa kiranya sudi-sudikanlah mengambil kalender di bawah ini sebagai tanda kenang-kenangan dari kami untuk anda semua. Tanpa lawatan anda ke blog KB... blog ini tidak semeriah dan seceria seadanya.

~Ole-ole buat semua pengunjung KB, ambil yea..~

Keluarga Bahagia

5 Komentar: to “ Ole-ole Buat Anda Semua so far...

  • @LiYaNNuaR 15 Disember 2008 9:42 PTG
     

    aiseh.. ngape idak lajak aje ke Perak nih... bukan jauh mana pun... huhuhu... anyway... thanks... nice calendar...

    pcutian yg sgt menarik... bahagia gitu... huhuhu...

  • Miss Jaz 16 Disember 2008 12:10 PG
     

    salam...thanks..jue ambik yer kalender tu...

  • Tirana 16 Disember 2008 6:28 PG
     

    Thanks for the Kalender..Nanti saya amik ye..

  • Yanmie 16 Disember 2008 8:41 PG
     

    hehee..thanks ye..nnti yan amik..best kan gi cuti2 mesia ngan family..

  • zam 16 Disember 2008 8:51 PG
     

    Thank's.. kerana sudi amik dan beri ulasan kat sni..:

    @liyannuar,

    Emmmm...bukan tak nak sampai ke Perak..kalu bole nak buat satu pusingan ke Semenanjung M'sia...tpi biasala..budget tak cukup...myb next year buat trip part 2 lak.. ke lokasi yg belum dilawati.....tunggu....hehehehe

    Miss Jaz's,

    Semoga persahabatan yang terjaln bertambah akrab... simpan yea kalender tu..

    Tirana,

    emmmm..tulah ole2 yang dapat kami berikan kepada anda....

    Yanmie,

    Amik..amik Yan... memang seronok bercuti sama family yang besar nie... macam2 ragam ade...hehehehe

    Time kasih sekali lagi pada semua...tanpa kalian blog ini sunyi...