Pengendali Utama Blog Keluarga Bahagia

Pasir Gudang, Johor, Malaysia

Informasi KB

SELAMAT DATANG. UNTUK MENDAPATKAN PAPARAN YANG LEBIH BERMUTU, BLOG INI SESUAI DILAYARI MENGGUNAKAN MOZILLA FIREFOX DAN JIKA TERDAPAT KESULITAN, SILA MAKLUMKAN KEPADA KAMI. HARAP MAKLUM.

Info Solat KB

~Ruangan Chit-chat @ KB~

Adakah anda bersetuju, Matematik dan sains diajar dalam Bahasa Inggeris?

Award Berserta Tag Dari @liyannuar

Rabu, Disember 31 5 Komentar

Award yang cute diatas KB dapat daripada @liyannuar.... Terima kasih yea... tapi award ini diberi berserta dengan tagnya... Sayarat-syarat tagnya pula seperti berikut:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog KELUARGA BAHAGIA untuk mendapatkan award anda"

Berikut merupakan 10 hobiku.....:
  1. Dah tentulah sekali hobi kegemaran jikalau semua kerja dah settle.... apalagi kalau tidak ZZZzzzzZZZ... tido leee buat taik mata..
  2. Mengadap notebook nielah.... jenguk blog kengkawan dan tak ketinggalan blog KB.. kekadang sampai lupa nak makan.... hehehehehe... tu yang slim je.. badan....
  3. Suka perati gelagat manusia... kalau kat rumah tu suka sangat lihat gelagat anak-anak...macam2 style ade... kekadang suka buat taksiran sendiri dari hasil pemerhatian..
  4. Memancing.... terutama udang galah.... tpi hobi ini dilakukan jika betul2 ade masa yang terluang..
  5. Seterusnya... mengeteh/mengopi... sambil berjumpa kengkawan di gerai/restoran.. kekadang kawan datang ke rumah ajak minum... ape lagi kena layanlah... sebab mereka yang belanja.. aku sesekali je la...
  6. Beriadah di waktu petang untuk mengeluarkan peluh... seperti bermain bola tampar/ ping pong dan sebagainya bersama jiran-jiran.
  7. Basuh kereta tapi itupun jika tidak terlalu penat.... jikalau penat... ke pusat car washlahhh..
  8. Berjalan-jalan ... bawa family... seperti ke tepi pantai,... tpi kurang gemar bawa family ke pesta2 yang sesak daaa..... rimas aku rasa...
  9. Suka tolong orang...jika aku berkemampuan.... selagi termampu aku tolong... sukar nak menolak permintaan tolong dari kengkawan..ataupun adik-beradik..
  10. Suka kepada benda-benda yang menarik..terutama yang melibatkan keindahan alam... tenang jiwa rasanya bila melihat pemandangan yang indah...
Seterusnya award dan tag ini aku hadiahkan kepada 10 rakan blogger di bawah ini:

Brader One Z / Azza / Sephia / Yanmie / Farah / Fiza / Papa & Umie / Anisah / Miss Farha / Miss Jaz

Keluarga Bahagia

5 Komentar: to “ Award Berserta Tag Dari @liyannuar so far...