Pengendali Utama Blog Keluarga Bahagia

Pasir Gudang, Johor, Malaysia

Informasi KB

SELAMAT DATANG. UNTUK MENDAPATKAN PAPARAN YANG LEBIH BERMUTU, BLOG INI SESUAI DILAYARI MENGGUNAKAN MOZILLA FIREFOX DAN JIKA TERDAPAT KESULITAN, SILA MAKLUMKAN KEPADA KAMI. HARAP MAKLUM.

Info Solat KB

~Ruangan Chit-chat @ KB~

Adakah anda bersetuju, Matematik dan sains diajar dalam Bahasa Inggeris?

Tag: Hebat Sungguh Channel Astromu Azza...

Isnin, Oktober 20 9 Komentar

Salam...

Bertemu kembali... Petang ini keadaan cuaca di sekitar Pasir Gudang agak suram. Kebarangkalian hujan turun amatlah tinggi peratusnya.. Ingatkan petang nie nak cari idea buat posting terbaru... Excited sangat buka notebook... buka jerr laman blog Keluarga Bahagia... ada pesanan dari Azza yang aku telah ditag.... Ape ke benda tag tu...? Ialah sebab aku nie blogger baru... setelah aku amat-amati... baru aku faham 'tag game nie..'. Betullah cikgu Azza nie... bagi homework kat aku lak... Buat Azza dan pengunjung sekalian ..harap berpuas hati ngan jawapan dariku...

1. The age you’ll be on your next birthday:
36 tahun... Ubanpun dah makin banyak... cuma lum pakai tongkat jerr

2. Place you want to travel to:
Yang utama... Mekah...

3. Your favorite place:
Pemandangan yang menarik di tepi pantai...

4. Your favorite food:
Asam pedas ikan patin & ayam masak kari....

5. Your favorite pet:
Ada banyak spt yang saya dah bela ialah hamster, kucing, kura-kura & ikan...
Tp la nie...tinggal ikan jerr...

6. Favorite color combination:
Biru & Merah

7. Favorite piece of clothing:
Pakaian yang nampak simple dan kemas...

8. Your all time favorite song:
Lagu sentimental dan tradisional...

9. Favorite TV show:
Lain sikit dari yang lain nie... Buletin Utama..

10. First name of your significant other/crush:
Zamzam06 tpi bukan Zamzam alakazam tau...

11. Which town do you live in:
Pasir Gudang... baru naik taraf jadi MPPG dari PBTPG... tulah pasal elaun colapun baru naik dari RM 100 kepada RM 200...

12. Your screen name/nickname:
Zam atau aszli.73

13. Your first job:
Guru sandaran selama 6 bulan ngan gaji RM720... sebelum masuk maktab tahun 1993.

14. Your dream job:
Mase sekolah rendah... nak jadi polis ngan tentera... maklumlah
terpengaruh nagn cerita Combat mase kecik-kecik..
Naik sekolah menengah nak jadi cikgu... al-hamdulillah dimakbulkan..

15. One bad habit that you have:
Naik angin.... sampai kuarr asap... hehehehe..

16. Worst fear:
Citerr seram..

17: Things you’d like to do before you die:
Nak lihat anak-anak membesar dan mampu berdikari dengan usaha meka sendiri..

18. The 1st thing you’ll buy if you get $1,000,000:
ermm... 1/4.. sedekahkan.., 1/4 lgi.. laburkan.., 1/4 faraidkan pada anak-anak
& 1/4 lagi... kegunaan aku dan isterila...


19. Your husband/wife:
Cikgu Marjaniah... umur 35 tahun depan..

20. Tagged anyone?
~ cikgu Mala~
~ cikgu Anisah~

Jawab-jangan tak jawab yea...........

Keluarga Bahagia

9 Komentar: to “ Tag: Hebat Sungguh Channel Astromu Azza... so far...

  • azza_irah 20 Oktober 2008 6:12 PTG
     

    ekekkee...tahniah2..anda begitu gigih jwb tag dengan lajunya..hehee
    pasnih leh la anda mnjadi calon fev sy utk ditag..hehee

    mekaseh ek ckgu..
    biru..???..
    i dun like biru....huhuu

  • Miss Jaz 20 Oktober 2008 7:06 PTG
     

    salam kenal...cikgu,izin laluan untuk blog cikgu di linkkan dlm blog saya..-jue-

  • ASZLIZAM BIN HAJI TOBARI 20 Oktober 2008 7:33 PTG
     

    Balasan dari Blog Keluarga Bahagia

    To Azza:

    ehh..ehh mne tak laju sbb i kena kejar ngan u...ngelat i kayuh basikal tp u drive 4x4...

    Biru.... itu mendamaikan.. huhuhu...itu pendapat sye lak... x tau la kalu U?


    To Miss Jaz:

    Salam perkenalan... time kasih nak linkkan blog ini ke blog cikgu... moga persahabatan ini akan membawa kebaikan... amin..

  • @LiYaNNuaR 20 Oktober 2008 9:43 PTG
     

    wah... dari cikgu ke cikgu nih... huhuhu...

  • azza_irah 21 Oktober 2008 6:35 PG
     

    salam di subuh yg dingin cikgu...
    biru mendamaikan...tapi biru buat sy rasa lembek je...hikss..

  • Sufi Idany 21 Oktober 2008 11:59 PG
     

    salam....cikgu....

    sentimental gak ek jiwa cikgu ni...
    naik angin? kuar asap...? erm.... hot temper gak ke cikgu.... petua org tua2 jgn pukul anak ketika tgh marah....

  • Suzi 21 Oktober 2008 2:16 PTG
     

    kena tag juga ye...saya blm jawab lagi ni...

  • ASZLIZAM BIN HAJI TOBARI 21 Oktober 2008 3:03 PTG
     

    Balasan Dari Blog Keluarga Bahagia:

    To @liyannuar:

    Ape yek maksud dari cikgu ke cikgu tu yek??... telah ku belek-belek gunakan kanta pembesar perkataan tu...tpi tak jelas lgi maksud yang tersirat... hehehehehehe....

    To Azza:

    Dingin tu sejukkan.... diharapkan pagi tadi tak pakai baju kele biru... kalu tak bukan lembik lagi tpi melepek lak pulak.. hehehehe..

    To Sufi Idany:

    Hehehe..jgn ingat jiwa sentimental tak boleh kuarr asap dari telinga.... dah nak masuk 14 tahun ngajar nie ... dah tak 'gian' sangat nak tampar2 murid ni... Banyakkan bersabarlah ngan karenah mereka..

    To Suzi:

    Ha..ah laa.. kena juga.. tp enjoy ngan game tu... jgn lupa jawab tag yang u kena tu..

    Time kasih buat dukungan kengkawan di ruangan komen ini khasnye untk azza, miss jaz, @liyannuar, sufi & Suzi..

  • azza_irah 21 Oktober 2008 3:54 PTG
     

    cikgu..
    rini mmg melepek abih..sakit pala tak ilang2 dr smlm..

    arini peach pink..mmg bukan biru..hehe