Pengendali Utama Blog Keluarga Bahagia

Pasir Gudang, Johor, Malaysia

Informasi KB

SELAMAT DATANG. UNTUK MENDAPATKAN PAPARAN YANG LEBIH BERMUTU, BLOG INI SESUAI DILAYARI MENGGUNAKAN MOZILLA FIREFOX DAN JIKA TERDAPAT KESULITAN, SILA MAKLUMKAN KEPADA KAMI. HARAP MAKLUM.

Info Solat KB

~Ruangan Chit-chat @ KB~

Adakah anda bersetuju, Matematik dan sains diajar dalam Bahasa Inggeris?

Sessi Bergambar

Khamis, Oktober 9 0 Komentar

Salam.. bertemu kembali, antara aktiviti-aktiviti selepas UPSR pada tahun ini ialah sessi bergambar atau sessi fotografi. Pelbagai ragam akan dapat dirakamkan, apatah lagi bila melibatkan 5 buah kelas dari 6A1 hingga 6A5. Bagi diriku merasakan tidak berapa penting sangat kerana aku tidak memegang mana-mana kelas tahun 6. Jadi peluang nak bergambar untuk bersama anak murid untuk kelas sendiri, tidak kesampaianlah. Walaubagaimanapun aku sempat juga merakamkan beberapa keping gambar bersama sebahagian anak-anak murid ku di tahun 6 yang seramai 165 orang.
Agak sukar untuk mencari sudut yang sesuai untuk bergambar. Al-maklumlah kawasan sekolah yang terhad. Ditambahan pula ingin mengejar masa, jika lambat... terik mentari akan memancarkan kepanasannya. Akhirnya sudut berlatar belakangkan makmal komputer menjadi pilihan.

Bersama anak murid kelas 6A3
Sebahagian tenaga pengajar tahun 6 bersama pentadbiran sekolah
Bergambar bersama murid-murid lelaki tahun 6, SKPP

Keluarga Bahagia